Політика
27 лютого 2021
Протест на Банковій та новий канал Медведчука
Цікава ваша думка з цього приводу
author
Іван Проценко

Головний редактор

news-image

#InfoMaidan

В цьому блозі відео з протестів на Банковій під Офісом Президента та тема про канал Медведчука, який пропрацював всього годину, а потім був вимкнений на супутнику та кабельних мережах. Це все в відео і друга тема окремо текстом нижче. Дивіться та пишіть свої думки про це - цікаво та важливо почути що ви думаєте з цього приводу.

Щось вчора новий Медведчуківський канал ввімкнувся і за годину його мовлення на супутнику та в кабельних мережах було припинено.

Я б не хотів, щоб в Україні взагалі були проросійські інформ ресурси, бо під час війни - мовлення ресурсів ворога та окупанта це нонсенс.

Але все ж є незрозумілий момент.

ZIK, NewsOne та 112 було вимкнено через санкції проти його власника. Цей новий канал було оформлено на купу журналістів. Ще раз підкреслюю, всім відомо чий канал насправді і чиї інтереси представляє і я проти того, щоб будь які проросійські ресурси працювали в Україні.

Питання в тому за якими законодавчими нормами цей канал було вимкнено. Просто якщо це було зроблено лише по вказівці від Зеленського, то це аж ніяк не те, що будували в Україні - вільну, європейську, демократичну державу.

 Якщо це просто було зроблено за наказом Зеленського, то Україну перетворюють на щось подібне за Росію та Білорусь, де за наказом диктатора знищуються всі, хто проти режиму.

Якщо закривати щось та ліквідувати ворожу діяльність, то це має робитись за законом. Якщо це робиться за вказівкою діючої влади, то у нас в Україні скоро буде свій Путін чи Лукашенко.

#ДумайтеСамостійно

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.