news-image

21 вересня суд про паливний картель Коломойського увійде в історію. Адже в цей день на кону буде наша міжнародна репутація. Шостий апеляційний адміністративний суд розглядатиме апеляцію на рішення ОАСК — «портновський» суд визнав неправомірним використання Антимонопольним комітетом доказів від НАБУ. 

Що це означає:
— Коломойський бореться за фактичне повернення Укрнафти і уникнення штрафу за свої махінації ціною геополітичного розвороту України;
— Окружний адміністративний суд, який досі не ліквідовано «негайним і невідкладним рішенням», грає в одну ногу з Бєньою завдяки його покемону в Офісу Президента — Андрію Смірнову.
— Удар по антикорупційній реформі. Адже докази Національного антикорупційного бюро тепер не можуть бути використані в розслідуваннях Антимонопольного комітету.

Цей суд може стати іскрою для підриву довіри Заходу, а відповідно співпраці. Бо поки президент розповідає казки про стратегічне партнерство з США, в Україні на найвищому рівні захищають інтереси людини, яка в Штатах перебуває під слідством. 

Бєні начхати на наслідки своїх махінацій для держави. Тому рішення на користь Коломойського вщент наносить удар на наші міжнародні зобов'язання: незалежність судів, функціональність НАБУ і притягнення до відповідальності Коломойського.

Потрібно обрубати спруту Бєні щупальці, в яких він тримає вплив на судові органи, депутатів, високопосадовців і самого президента. У вівторок важливий бій — приходьте! 

21 вересня, 11:30
вул. Московська, 8(Шостий апеляційний адміністративний суд)

Подія: https://fb.me/e/PJSEqm4n 

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.