Політика
6 січня 2022
Нардеп Скороход тиснула на український суд в інтересах депутата від Єдиної Росії
Народний депутат України від «За майбутнє» Анна Скороход у двох судових засіданнях клопотала про залучення її третьою стороною у справі, в якій український чеченець позивався до Державної міграційної служби.
author
Сергій Пархоменко

Директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД імені Олександра Никонорова

news-image

В судовому процесі в Окружному адміністративному суді міста Києва представник чеченської громади позивався щодо дій чиновників Державної міграційної служби України. І суд частково задовільнив вимоги позивача. 

Щоб практично перешкодити стороні позивача і вплинути на рішення українського суду, до України з Петербургу прибув депутат від «Єдиної Росії» Бахтіяр Адхамов.

Депутат від «Єдиної Росії» Адхамов Бахтіяр,
в залі Окружного адміністративного суду м. Києва

Редакції відомо, що разом з депутатом-єдиноросом на судове засідання в одній автівці приїхала Анна Скороход — Народний депутат України від «За майбутнє». Впродовж двох судових засідань СКОРОХОД вимагала від судді щоб її залучили третьою стороною в судовий процес. Нардеп тиснула на суд з огляду на те, що вона є Народним депутатом України, ображала позивача. Реагуючи на дії Скороход, суддя змушений був зробити їй зауваження. Він наголосив на неприпустимості тиснути на суд і робити брутальні заяви всупереч презумпції невинуватості, яка діє в Україні.

Наш ресурс ПРОДОВЖУЄ відстежувати і описувати подробиці цієї історії. Днями ми опублікуємо інтерв’ю, в якому докладно висвітлимо як саме Народний депутат України Анна Скороход сприяє депутату від «Єдиної Росії» вплинути на роботу Державної міграційної служби України, продавити відповідне рішення через українські суди. 

Виявляється, на 8 році гібридної війни Росії проти України депутати правлячої партії країни-агресора — РФ вишукують можливості впливати на українські державні структури та окремих чиновників силами депутатського корпусу України.

vyboranema.in.ua

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.