Україна
13 жовтня 2020
5 питань від Зеленського - креативна спроба мобілізувати свого виборця
Кожен виборець 25 жовтня отримає на руки 4 бюлетені, а Зеленський впродовж двох тижнів по черзі буде пояснювати, чому позначка у кожному з них важлива.
author
Сергій Савінцев

Політичний блогер

news-image

Якийсь дивний таємничий трилер сьогодні випустив Офіс Президента України про 5 питань, на які доведеться відповісти під час місцевих виборів. До речі, не варто поспішати з вигуками про незаконний та юридично нікчемний референдум, адже справді за два тижні такі всеукраїнські опитування не проводять.

Річ у тому, що 25 жовтня, наприклад, кияни обиратимуть депутатів своїх районів, а ще депутатів міської та обласної ради. Крім того, у столиці голосуватимуть за міського очільника. Так само відбудеться у всіх інших великих містах. Там, де немає поділу на райони всередині міста, є входження кількох населених пунктів в район, а ще українці обиратимуть представників до сільських або селищних рад і в цих же населених пунктах обиратимуть своїх голів. Тобто, по факту практично кожен виборець отримає на руки 4 бюлетені: депутат районної ради, депутат міської, сільської або селищної, депутат обласної ради та міський, сільський, селищний голова.

Маю підозру, що ось ця варта голлівудського фільму інтрига про 5 питань стосуватиметься цих 4 бюлетенів. Зеленський впродовж двох тижнів по черзі буде пояснювати, чому позначка у кожному з них важлива. Ну, а 5 буде якийсь стандартний метафоричний вибір на кшталт "чи хочете ви закінчити епоху бідності?", якщо так то голосуйте за "Слугу Народу", бо "Україна - це ти".

Як на мене, це доволі креативна спроба мобілізувати свого виборця, щоб він дійшов до виборчих дільниць, проте навряд врятує від тотального провалу.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.