Україна
15 листопада 2020
"Найвеличніший лідер світу" так і не зрозумів: він вже не на "Лізі сміху"!
21 листопада Майдан приїде до Зеленського, де б він не був.
author
Сергій Пархоменко

Директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД імені Олександра Никонорова

news-image

"Он вам нє только ліш відосікі, он вам прєзідєнт... Вєрнєє, только відосікі, но нє ліш... Вєрнєє, прєзідент - ето нє только ліш ценний..."

"Найбільший геній сучасності", сховавшись у Феофанії і записавши звідти свій черговий "влог", мабуть досі вважає, що Україна - це сцена "Ліги сміху".

Що війна, епідемія - це просто черговий "конкурс-стем" чи чийсь жарт...

Що достатньо дотепно пожартувати - і проблеми самі зникнуть. Мабуть, він гадає, що ніяких лікарень, де можна фільми жахів знімати, в Україні немає, що всі клініки оснащені апаратами ШВЛ, а умови у цих клініках такі, як і у Феофанії.

Закопавши надії багатьох під асфальт, президент і далі блазнює. А от його поплічник Єрмак - не блазнює. Він "тихою сапою" готується "тріумфально" покласти Україну до ніг путіна. І часу до цього моменту лишилося насправді дуже небагато. 16 грудня на нашому шляху в ЄС може опуститися шлагбаум.

До речі, тут якась прямо магія цифр: 16 грудня 2013 року, правда, не ЄС, а МВФ, розглядали кейс допомоги Україні...

Ще одна паралель з 2013 роком - у нас порожня "казна". Дефіцит бюджету буде як в часи Януковича. А може і гірше!

А ще на порозі маячать чергові дестабілізаційні дії РФ: поки США, Молдва, Грузія оговтуватимуться від результатів виборів, поки Азербайджан святкуватиме перемогу, а Вірменія вирішуватиме долю свого уряду, всю свою увагу путін сконцентрує на Україні.

До речі, в Україні це ПРЕКРАСНО розуміють (і Єрмак, і Кравчук, який далеко не дурень на нашу біду). Тому готуються стати раком... сорі, піти на план Путіна по Донбасу. Готують "вільну економічну зону" для ОРДЛО. Готують "народний референдум" про фактичну легалізацію "ДНР-ЛНР".

Як і 7 років тому, лише ми можемо зупинити москву та її агентуру в Києві. 21.11 починаємо. "Червоних ліній" не буде, буде боротьба. "Поговорили-розійшлися" теж не буде. Буде початок процедури зміни капітулянтської влади.

Почнемо з "інспекції" Феофанії, де розкошує і записує відосікі недопрезидент. Не забудьте взяти з собою шматки асфальту, в який ця влада хоче "закатати" наші мрії про перемогу у війни з РФ, мрії про гідне життя, про членство в НАТО і ЄС.

21 листопада - ми починаємо. І починаємо не "лігу сміху"!

https://www.facebook.com/events/1328204860866434

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.