Суспільство
29 листопада 2020
Жадібність Моршинської та мокрі кеди
Маркетинг навиворіт
author
Іван Проценко

Головний редактор

news-image

#InfoMaidan

Історія про жадібність великих компаній, яка призводить до, м'яко кажучи, незручностей у людей, що купують їхню продукцію.

Привіт передаємо Моршинській.

Багато хто бачив новий дизайн пляшок Моршинської з кришками, які незручно та іноді навіть без додаткових інструментів неможливо відкрутити. Компанія дуже хвалилася, що тепер на їхні пляшки йде менше пластика і таким чином вони рятують екологію і ледь не всю планету. Але насправді всім зрозуміло, що просто так вони витрачають менше пластика на пробки та більше заробляють, адже ціна на продукцію аж ніяк не знизилася.

 Та цей текст дещо про інше.

На таких пробках різьба менша. І закриваються вони набагато гірше. Щоб бути впевненим, що закрито добре, то треба затягувати щосили і тоді .. різьба починає прокручуватись і пляшку закрутити повністю майже неможливо без ризику, що вона відкриється.

З такою історією стикнувся особисто і це могло обернутися справжньою трагедією. На щастя втрати були невеликими.

Йду займатись на вулицю. Беру з собою дві пляшки Моршинської по 0,75. Це для ваги в руки. Більше мені не можна, менше замало. Такі в самий раз. Кидаю їх в рюкзак. Десь за 100 метрів від дому дружина каже, що штанина мокра та з взуття тече. Знімаю рюкзак. В ньому вода. По спині куртки вода, яка тече по штанях в кеди і на дорогу.

Одна з пляшок трохи відкручена, але закривав точно плотно. Новий дизайн Моршинської.

Добре, що в сумці не було телефонів, банківських карток, документів. Це була б дуже дорога та затратна за часом водичка.

Зайняття були скасовані. З хлюпаючою в кедах водою не дуже зручно займатись. Дякую Моршинській за прекрасно проведений час і позитивні емоції. Уявляю скільки у людей було історій з набагато гіршим кінцем, ніж у мене.

#ДумайтеСамостійно 

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.