Політика
13 січня 2021
Богатирьову повертають на схеми дерибану медичного бюджету України
Вам не подобалась Супрун? Хавайте тепер її "наступників"
author
Сергій Савінцев

Політичний блогер

news-image

Тут зараз активно обговорюють компанію "Лекхім", яка має безпосередній стосунок до міністра охорони здоров'я часів Януковича Раїси Богатирьової. Бо саме ця фірма постачатиме китайську вакцину від коронавірусу в Україну, а міністр охорони здоров'я часів Зеленського Максим Степанов в цьому проблеми не бачить. Нічого дивного, бо закуповуємо ми цю китайську вакцину дорожче, ніж, наприклад, такий фармацевтичний гігант як Pfizer. А прокладка у вигляді "Лекхіму" потрібна заради відмивання коштів - це, думаю, також ні в кого сумнівів не викликає.

До речі, ви пам'ятаєте, який шум піднявся, коли у 2019 році Богатирьова повернулась в Україну? Її арештували прямо в аеропорту, Печерський суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у 6 млн грн. і, звісно ж, жодного дня в СІЗО вона не просиділа. Так ось, як тільки ґвалт припинився, все стало на свої місця: Рая спокійно зажила в Україні, в червні 2020 їй скасували запобіжний захід, ну а тепер ще й повернули компанію з її орбіти на схематози.

Вам не подобалась Супрун, бо, бачте, її реформа десь була не досконала? Ну що ж, хавайте тепер всяких Степанових, Зорян Скалецьких та інших міністроохоронних шавок, які обслуговують фармацевтичну мафію в Україні. Про них ви не почуєте нічого поганого, бо вони влаштовують Рабіновича, Богомолець та інших дерибанщиків українського бюджету. Але разом з тим, ви втрачаєте можливість залишити діючу медичну систему хоча б своїм дітям.

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.