Київ
1 червня 2020
Поліція повністю перекрила міст Метро у Києві, введено спеціальну операцію «Грім»
Правоохоронці повністю перекрили міст Метро.
news-image

Щойно правоохоронці повністю перекрили міст Метро. За  інформацією видання Київ Оперативний, все через те, що нібито  черговий шукач пригод, заявив, що підірве міст. 

На мосту стоїть чоловік з пакетом і погрожує підірвати споруду. На місці уже працює поліція. Правоохоронці закрили проїзд мостом

В місті Києві введено спеціальну поліцейську операцію «Грім».

У Телеграм-каналі прес-служби метрополітену повідомили, що червона лінія метрополітену працюватиме від станції "Лісова" до станції "Дарниця" та від станції "Академмістечко" до станції "Арсенальна".

На місце вже прибули спецпризначенці, але до штурму поки не готуються. Зараз намагаються мирним шляхом, через перемовини, почути вимоги правопорушника.

Прибули і співробітники поліції «аеропідтримки», щоб запустити поліцейські дрони. На місці також присутній очільник столичної поліції.

Поліція стверджувала, що вимоги мінера невідомі, чутно було гучні перемовини між мінером і правоохоронцями.

На сторінці dtp.kie.ua у Facebook з'явилось фото "мінера":

 

Уже стало відомо, що мінувальника затримано, були вистріли.

Заступник голови Нацполіціі Андрій Крищенко заявив, що у "терориста" в пакеті була просто земля з проводами.

Сам мінер з міста Вишневе. Ніяких вимог не висував. Горе-терорист сам подзвонив в поліцію і повідомив, що збирається замінувати міст.

Відкрито кримінальну справу за фактом неправдивого повідомлення про мінування. Міст відкриють після повного обстеження оперативників.

Рух по мосту вже відновили.

Нагадаємо, вранці 29 травня у м. Бровари між житловими будинками сталася стрілянина між двома угрупованнями через перерозподіл пасажиропотоку. Тоді на місці працівники поліції затримали 11 учасників інциденту. Під час подальших оперативно-розшукових заходів затримано ще 17 правопорушників. Особи ще 39-ох встановлені.

На 31 травня оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, 23 особам.

Перестрілці в Броварах передували місцеві конфлікти. Ще кілька днів тому мешканці писали про те, що в них на районі з'явилися "тітушки". Про напружену ситуацію в місті могла знати і місцева поліція.