Спорт
4 червня 2020
Українець отримав пропозицію про бій від найкращого боксера світу
Команди Альвареса та Дерев'янченка розпочали переговори щодо організації бою 14 вересня.
news-image

Мексиканський боксер Сауль Альварес розпочав переговори з українцем Сергієм Дерев'янченком про організацію бою.

Про це повідомляє Boxingnews24, пише Еспресо.

Команди Альвареса та Дерев'янченка розпочали переговори щодо організації бою 14 вересня. Мексиканець запропонував провести поєдинок у другій середній вазі (до 76,2 кг), в той час, як українець виступає у середньому дивізіоні (до 72,6 кг) та буде змушений піднятися на одну категорію вгору.

Видання зазначає, що Дерев'янченко мешкає у Нью-Йорку, що дозволить уникнути проблем, у разі, якщо не будуть заняті обмеження на авіасполучення.

Бій з українцем не єдиний варіант для мексиканця. Альварес розглядає ще кілька потенційних суперників, серед яких і британець Біллі Джо Сондерс.

Мексиканець є володарем титулів WBC (Всесвітньої боксерської ради) та WBA у середній вазі та пояса WBA у другій середній вазі. Сондерс є чемпіоном світу WBO (Всесвітньої боксерської організації) в другій середній вазі.

Альварес очолює рейтингу найкращих боксерів світу за версією журналу The Ring.

Нагадаємо, Джошуа розповів, що завадило Кличку стати найвідомішим боксером у світі. Британець намагається бути схожим на українця.

Також стало відомо, що зіркові українці проведуть перші бої вже в кінці липня. Менеджер боксерів Максим Михайлов спільно з колегами з німецької компанії Facher Sportmanagement і української Top Boxing Generation готує для своїх підопічних вечір боїв у Києві.

Як ми повідомляли, український волонтер Мирослав Гай висловив припущення, що боксер Олександр Усик міг бути завербований російськими спецслужбами

Читайте також:Фінал Кубка України з футболу перенесли у Львів