«Укравтодор» відкрив першу дорогу програми «Велике будівництво»
Дорога протяжністю 47,5 км є найкоротшим шляхом до курортного міста Трускавець та селища Східниця.
news-image

"Укравтодор" відкрив одну з перших доріг у рамках програми "Велике будівництво" - Т-14-16 Львів - Пустомити - Меденичі.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Відкриваємо у цьому році одну з перших доріг у рамках президентської програми Велике будівництво — Т–14–16 Львів — Пустомити — Меденичі. Якщо подивитися на інші області, де часто роками нічого не відбувалося, Львівська — позитивне виключення. Є роки, коли будувалися та ремонтувалося сумарно більше 100 км доріг.Однак ми бачимо, що цього недостатньо. У 2020 році ми піднімаємо планку вище та за амбітним планом оновимо майже 250 км. У найближчі роки нас чекає дійсно багато роботи" — розповідає голова Укравтодору Олександр Кубраков.

Дорога протяжністю 47,5 км є найкоротшим шляхом до курортного міста Трускавець та селища Східниця, а також сполучає м. Львів з Пустомитівським, Миколаївським і Дрогобицьким районами.

Упродовж весняних місяців 2020 року відновлено 8,4 км шляху на ділянці с. Колодруби — смт. Меденичі та два мостові переходи у с. Колодруби.

Відремонтована дорога є альтернативою більш завантаженої М-06 Київ — Чоп і дозволяє розвантажити міжнародну трасу на 35 %.

Нагадаємо, між Ірпінем та Києвом збудують велосмугу. Велосмуга сполучить ірпінський масив Романівка та набережну ріки Ірпінь.

Раніше стало відомо, що Верховна Рада на своєму засіданні 3 червня ухвалила за основу законопроєкт номер 2697. Він передбачає штраф для пішоходів за порушення правил дорожнього руху. За цей законопроєкт проголосували 277 нардепів.

До речі, Uber утилізувала тисячі електричних велосипедів. Дії Über по знищенню електричних велосипедів викликали протест серед прихильників велоспорту.

Читайте також:Закарпаття придбає 16 шкільних автобусів за 29 мільйонів гривень