Події
5 червня 2020
ДБР та СБУ затримали банду поліцейських
До банди входили 3 начальники і 4 оперативники відділу поліції у Дніпропетровській області.
news-image

Співробітники Державного бюро розслідувань та Служби безпеки затримали сім учасників бандитського угрупування поліцейських. До банди входили два керівники відділу поліції у Дніпропетровській області.

Про це повідомила прес-служба ДБР.

Йдеться про Павлоградський відділ поліції. Зокрема, затримали начальника та заступника відділу, начальника сектору та 4 оперативних працівників.

Слідством встановлено, що протягом 2019-2020 років правоохоронці, задля підвищення показників у роботі поліції, змушували громадян вчиняти злочини (крадіжки, збувати наркотичні засоби, зброю та ін.), здійснюючи психологічний тиск та насильство. За вчинення злочинів поліцейські надавали потерпілим гроші та наркотичні речовини. У подальшому притягували їх до кримінальної відповідальності", - повідомили у ДБР.
 
 
Правоохоронців затримали в порядку ст. 208 ККУ. За місцем роботи та проживання затриманих проведені обшуки. Поліцейським вже повідомили про підозру у вчиненні ряду злочинів, у тому числі тяжких.

Зазначимо, сьогодні у Верховній раді відбудеться звіт міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо розслідування перестрілки в Броварах і тортур поліцейськими в Кагарлику.

Тим часом, в урядовому кварталі проходить масова акція з вимогою звільнити Авакова з посади голови МВС.

Нагадаємо: люди без посад в Міністерстві охорони здоров’я вивозили з відомства медичні засоби, включно з тестами на Covid-19 з китайського вантажу.

Читайте також:Названий найбагатший міністр Кабміну