Спорт
5 червня 2020
Португалець Роналду першим із футболістів став доларовим мільярдером
35-річний португалець Кріштіану Роналду став першим в історії футболістом, чиї доходи перевищили 1 млрд доларів.
news-image

П'ятиразовий володар "Золотого м'яча", 35-річний португалець Кріштіану Роналду став першим в історії футболістом, чиї доходи перевищили 1 млрд доларів.

Про це пише Forbes, повідомляє Економічна Правда.

Зазначається, що минулого року Роналду заробив 105 млн доларів (до сплати податків і зборів).

При цьому, португалець - лише третій спортсмен в історії, який заробив 1 млрд доларів за кар'єру - після гольфіста Тайгера Вудса та боксера Флойда Мейвейзера.

Зазначається, що за 17 років профі-кар'єри у футболі Роналду заробив 650 млн доларів у якості зарплат та премій у різних клубах. Решту коштів він отримав від різноманітних рекламних спонсорських контрактів.

Зокрема, Nike за контрактом виплачує Ронаду понад 20 млн доларів щорічно і підписав з ним довічну угоду про співпрацю у 2016 році.

Нагадаємо, українець отримав пропозицію про бій від найкращого боксера світу. Команди Альвареса та Дерев'янченка розпочали переговори щодо організації бою 14 вересня.

До речі, Джошуа розповів, що завадило Кличку стати найвідомішим боксером у світі. Британець намагається бути схожим на українця.

Також стало відомо, що зіркові українці проведуть перші бої вже в кінці липня. Менеджер боксерів Максим Михайлов спільно з колегами з німецької компанії Facher Sportmanagement і української Top Boxing Generation готує для своїх підопічних вечір боїв у Києві.