Україна
8 червня 2020
Україна потрапила до тридцятки технологічних країн
Згідно з дослідженням Startup Ecosystem Rankings 2020, Україна ввійшла у ТОП-30 технологічних країн світу.
news-image

Згідно з дослідженням Startup Ecosystem Rankings 2020, Україна ввійшла у ТОП-30 технологічних країн світу.

Про це повідомляє Укрінформ.

Україна піднялась на 30 сходинку, а Київ став європейським хабом згідно з дослідженням Startup Ecosystem Rankings 2020, зробленим організацією StartupBlink!.

У TechUkraine пояснили, що Україна піднялась на дві сходинки з минулого року, до 29 позиції серед країн світу. А Київ у нинішньому рейтингу посів 32 місце серед технологічних столиць.

 

Startup Ecosystem Rankings — щорічне дослідження, яке визначає країни та міста за кількома критеріями: продуктивність, інвестиції, дослідження ринку, рівень комунікації, тощо.

Нагадаємо, українка перемогла в американському фестивалі солом’яної маски. Українка стала переможницею конкурсу-фестивалю солом’яної маски 2020 “Straw Mask Festival”, що відбувся у США.

Як стало відомо, у Держкіно розповіли, які українські фільми вийдуть у прокат після карантину. Після закінчення карантинних обмежень кінотеатри відкриються і зможуть розпочати сезон з прокату українських фільмів.

Також ми писали, що 90-річна закарпатка, що дрифтувала на кабріолеті та рулила бензовозом, тепер у польоті покерувала літаком (відео). Бабуся Рина хоче стрибнути з парашутом.

Читайте також:Учені створили пристрій, який передає смак віртуальної їжі