Україна
10 червня 2020
Дайджест головних новин за 10 червня
Читайте про найголовніші події дня, 10 червня.
news-image

Журналісти інфопростору «Є!» підготували для вас найактуальніші новини за сьогодні, 10 червня.

Картинна галерея під ДБР. Пряма трансляція

Біля будівлі ДБР  відбулась імпровізована виставка картин. Акція присвячена тому, що нещодавно працівники ДБР, щоб вручити повістку Петру Порошенку, вдерлися у картинну галерею. Протест має характер тролінгу.

Організатори стверджують, що судячи з останніх подій, працівники ДБР полюбляють дивитися на картини, тому витвори мистецтва принесли їм під стіни.

Нагадаємо, Печерський районний суд міста Києва ухвалив рішення про примусовий привід п’ятого президента України Петра Порошенка для допиту у якості свідка.

Сліпих ошукали на квартири. Протест в Києві

Товариство сліпих протестувало в центрі Києва. Члени товариства сліпих стояли в черзі на квартири. Але в процес будівництва втрутився бізнес і все пішло не так, як очікували люди. І зараз вони вийшли на акцію протесту. Учасники акцій кажуть, що їх ошукали на квартири.

Обвал будинку в Одесі: Аваков розповів подробиці

10 червня вночі в Одесі сталось обвалення частини будівлі чотириповерхового житлового будинку (1912 року забудови) на 10 квартир (зареєстровано 35 осіб, проживали 24 особи). Жертв через обвал чотириповерхового будинку в Одесі на Французькому бульварі на цей момент немає. Про це у Twitter написав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. За його словами, на місці події працюють рятувальники та поліція.

Ексклюзивне інтерв'ю з Ольгою Василевською-Смаглюк

Кореспондент інфопростору «Є!» поспілкувався з Ольгою Василевською-Смаглюк, українською журналісткою, народною депутаткою України 9-го скликання від партії «Слуга народу».

Комуналка в Україні може здешевшати

За комунальні послуги в наступному опалювальному сезоні українці можуть заплатити менше. Комуналка в Україні може здешевшати, тому що ринкова ціна на газ нижча від тієї, яка закладена в нинішніх тарифах. У новій програмі співпраці України з МВФ немає жорстких вимог з конкретних речей, зокрема, підвищення комунальних тарифів. Є прописані дорожні карти тих кроків, які потрібні Україні – "антикорупційні речі, виважена грошова бюджетна політика", наголосив глава уряду.

У двох дитсадках Києва - спалах коронавірусу, ще один закрили на карантин

У Солом’янському районі Києва на карантин закрили один з дитсадків. А через спалах коронавірусу у столиці не будуть відкривати два дитсадки в Шевченківському районі. Мер Києва також повідомив, що ще два дитсадки у Шевченківському районі столиці не відкриються.

Зеленського оштрафували за порушення карантину в Хмельницькому

Президент України Володимир Зеленський зізнався, що його оштрафували за порушення карантину у Хмельницькому. Мовиться про випадок, коли Зеленський з іншими посадовцями перебували у приміщенні кафе без масок. Про штраф Зеленський обмовився 10 червня на брифінгу в Чернігові, де відвідував обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Так, на брифінгу з журналістами президент зняв маску і звернувся до журналістів...

Зазначимо, ДБР вручило підозру Порошенку у справі про призначення заступника керівника Служби зовнішньої розвідки

Також сьогодні команда інфопростору «Є!» дізналась який відсоток християн серед населення країн світу.

Раніше повідомляли, що експерти прогнозують найбільше в історії падіння попиту на газ.

Також радимо почитати: 12 ознак, що дитина досягне успіху.

Читайте також:Гарні новини