Суспільство
11 червня 2020
Гарні новини
Вдаримо позитивом по сірих буднях!
news-image

Тобі не вистачає добрих новин? «Є!» гарні новини!

Для контрактників 1-ї танкової бригади збудували два гуртожитки поліпшеного планування

Гуртожитки поліпшеного типу 1 прийняті на експлуатацію для військовослужбовців бригади. Новітні кухні оснащені варочними поверхнями, духовою шафою, системою вентилюювання, безперебійним постачанням проточної та гарячої води та всім необхідним для кухні меблевим комплектом.

Україна потрапила до тридцятки технологічних країн

Згідно з дослідженням Startup Ecosystem Rankings 2020, Україна ввійшла у ТОП-30 технологічних країн світу.

Україна піднялась на 30 сходинку, а Київ став європейським хабом згідно з дослідженням Startup Ecosystem Rankings 2020, зробленим організацією StartupBlink!.

На Одещині запрацювала нова медамбулаторія

На Одещині відкрила двері сучасна амбулаторія. Сучасний заклад запрацював у селі Вишневе Татарбунарського району. Заклад укомплектований сучасним медичним обладнанням та під’єднаний до обласної системи телемедицини. Тепер місцеві жителі можуть отримати консультації лікарів Одеської обласної лікарні. Загалом протягом цього року Одеська ОДА працює над зведенням ще 28 аналогічних амбулаторій по всій області.

Українська Banda стала найефективнішим незалежним рекламним агентством світу

Українська агенція Banda стала найефективнішим незалежним рекламним агентством світу
Про це свідчать результати конкурсу Global Effie Index, який аналізує та ранжує дані фіналістів та переможців з понад 50 країн світу. Рейтинг 2020 року відображує підбірку з понад 4000 переможців та фіналістів Effie по всьому світу. У конкурсі беруть участь міжнародні бренди, рекламні холдинги, мережеві та незалежні агентства.

Футболіст збірної України зробив ефектний гольовий пас п'яткою в Угорщині

Український півзахисник Іван Петряк зробив за угорський "Фехервар" дев'яту гольову передачу в сезоні. 9 червня, у матчі 28-го туру чемпіонату Угорщини проти "Гонведа", Іван Петряк віддав гольову передачу п'яткою та допоміг "Фехервару" вийти вперед на 4-й хвилині. Проте, команда українця не втримала перевагу та зіграла у підсумку внічию 1:1.

Український фотограф отримав призове місце у міжнародному конкурсі 

Українець Олександр Маслов посів третє місце на міжнародному фотоконкурсі Sony World Photography Awards – 2020.  Понад 135 тисяч світлин були представлені на конкурс професійних фотографів Sony World Photography Awards. Зараз названі переможці, серед яких представники України та Німеччини.

На Черкащині відкрили пивзавод 

У містечку Жашкові Черкаської області відкрили новий потужний пивоварний завод New Brew, що оснащений новим найсучаснішим високотехнологічним обладнанням.

Зазначається, що запуск виробництва власного пива став для компанії цілковито новим напрямком та завдяки якісним інгредієнтам та чесній технології виробництва компанія забезпечить український ринок пивом крафтової якості.

Не все так погано! Редакція «Є!» знаходить добрі новини навіть у умовах кризи чи пандемії. Все буде добре! 

Нагадаємо, українці з 1 липня зможуть вільно обирати постачальника газу.Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), оновила правила та спростив з 1 липня процедуру зміни постачальника газу для побутових споживачів.

Як ми писали, у Києві триває масштабне будівництво енергонезалежної школи. Окрему увагу приділили розвитку безбар’єрного простору для комфорту всіх відвідувачів – для цього будівлю обладнають ліфтами та пандусами.

Раніше стало відомо, що «Укравтодор» відкрив першу дорогу програми «Велике будівництво».

Зазначимо, що між Ірпінем та Києвом збудують велосмугу.

Читайте також:Українці з 1 липня зможуть вільно обирати постачальника газу — Нафтогаз