Суспільство
12 червня 2020
Як прокидатися по першому сигналу будильника: поради чоловікам
Навчитися вставати по будильнику не так просто, але зусилля того варті
news-image

Більшості з нас доводиться вставати за сигналом будильника, щоб вчасно встигнути на роботу або почати втілювати в життя свої власні проекти. Але навіть через багато років далеко не всі можуть змусити себе легко і невимушено вставати назустріч новому дню. Це насправді дуже непросто для багатьох людей і сьогодні ми розповімо, як привчити себе до підйому по першому сигналу будильника, пише «Є!»  з посиланням на rybalke.net.

Мотивація

Треба придумати причину на кожен ранок, яка буде мотивувати тебе підніматися по першому сигналу будильника. Це може бути зарядка, сніданок з сім'єю або приємний контрастний душ. Такі наміри повинні бути вашою особистою мотивацією.

Підготовка

Все необхідне на наступний день приготуй з вечора. Погладь одяг, який хочеш надіти. Переконайся, що сумка або рюкзак зібрані. Поклади ключі на видному місці.

Один і той самий час

Не тільки вставати, але і лягати спати треба в один і той же час. Якщо у тебе немає такої звички, то її доведеться розвинути. Спочатку буде важко, але якщо витримаєш перші три тижні, то потім буде набагато легше. Не забувай, що оптимальна кількість часу на сон - вісім годин.

Скажіть "НІ" нічному перегляду телевізора

Від комп'ютера, телевізора і мобільного телефону на ніч слід відмовитися. До речі, про це говорять лікарі. Вплив штучного світла пробуджує і зменшує вироблення гормону мелатоніну, який відповідає за сон.

Також читайте: Вчені довели, що взимку треба менше працювати

Читайте також:Шмигаль сказав, за яких умов Україна повернеться до жорсткого карантину