Спорт
14 червня 2020
Володимир Кличко потрапив у топ-100 найкращих спортсменів ХХІ століття
За свою професійну кар'єру Володимир Кличко здобув 64 перемоги, поступившись лише в п'яти боях. На його рахунку титули чемпіона світу за версіями WBO, IBF, WBA та IBO.
news-image

Легендарний український боксер Володимир Кличко потрапив у топ-100 найкращих спортсменів ХХІ століття за версією іспанського видання Marca, пише Дзеркало Тижня.

Найкращий суперважковаговик цього століття. Він захистив титул проти 23 боксерів, зумівши наблизитися до легендарного Джо Луїса", - написала Marca про досягнення українця.

Перше місце посів 23-разовий олімпійський чемпіон з плавання Макл Фелпс, друге місце у восьмикратного олімпійського чемпіона ямайського спринтера Усейна Болта, третім став 20-кратний переможець турнірів серії Великого шолома швейцарський тенісист Роджер Федерер.

У першу десятку увійшли іспанський тенісист Рафаель Надаль, американський баскетболіст Кобі Брайант, американський гольфіст Тайгер Вудс, аргентинський футболіст Ліонель Мессі, британський пілот "Формули-1" Льюїс Хемілтон, італійський мотогонщик Валентіно Россі і португальський футболіст Кріштіану Роналду.

Нагадаємо, Володимир Кличко у своєму останньому поєдинку 29 квітня 2017 року в Лондоні зустрічався з Ентоні Джошуа і зазнав поразки нокаутом в одинадцятому раунді. Пізніше легендарний боксер прийняв рішення завершити кар'єру і відмовився від реваншу.

За свою професійну кар'єру Володимир Кличко здобув 64 перемоги, поступившись лише в п'яти боях. На його рахунку титули чемпіона світу за версіями WBO, IBF, WBA та IBO.

Як стало відомо, футбол поступово повертається на стадіони Європи. Сьогодні настала черга Італії відновити футбольний сезон. На відміну від інших країн, в Італії вирішили відновити гри з матчів Кубка, а не чемпіонату. Вже сьогодні в Турині зійдуться "Ювентус" і "Мілан". А завтра пройде протистояння "Інтера" і "Наполі"

Нагадаємо, українець дебютує в UFC поєдинком на бійцівському острові. Доскальчук 15 липня проведе в UFC перший бій проти росіянина Тагіра Уланбекова, який представляє команду чемпіона в легкій вазі (до 70 кг) Хабіба Нурмагомедова.

Також ми писали, що за інформацією Sport Arena, головний тренер збірної України Андрій Шевченко і його тренерський штаб отримають від Української асоціації футболу пропозицію продовжити контракти на 2,5 року, до чемпіонату світу-2022 в Катарі.