Київ
15 червня 2020
У київському парку встановили особливий пам’ятник батькам
У парку «Орлятко», що в Солом’янському районі Києва, з’явився оригінальний пам’ятник.
news-image

У парку «Орлятко», що в Солом’янському районі Києва, з’явився оригінальний пам’ятник. Ідея встановлення пам’ятника, присвяченого батькам, належить бізнесмену Гаріку Корогодському, пише “Вечірній Київ”.

Як розповідається, композиція виконана у вигляді канапи, на якій відпочиває подружжя – Діма та Маня. Чоловік у майці читає газету, а дружина в бігудях дивиться телевізор.

“Я десять років виношував ідею пам’ятника батькам. Все не влаштовувало, одне банально, інше пафосно. Пробував працювати з різними скульпторами – все не те. Доки не розговорився з Дмитром Івом із Харкова – рішення прийшло відразу, – розповів Гарік Корогодський на своїй сторінці у Facebook.
Кращі миті свого життя Дімка провів на дивані, на Лепсе, 7б. Поруч сиділа Маня, гладила ногу. Вони розлучилися на п’ять років, на які він пережив маму. Моя мама була чемпіоном світу з горя. Вона пережила Голодомор, війну, смерть дочки. Але не втратила головного – кохання”, – розповів Гарік Корогодський.

Також він зазначив, що пам’ятник, встановлений на Відрадному, не його батькам. Адже на ньому ні імені, ні таблички. 

Та й не пам’ятник він зовсім – це портал кохання. Приходьте, фоткайтесь, подаруйте Мані від Діми кульбабку. І зателефонуйте батькам, хто може. Прямо зараз”, – закликав Гарік Корогодський.

Раніше ми писали про мистецтво бути разом: 7 правил щасливого шлюбу. У щасливих родинах компроміс не означає, що хтось із партнерів приносить жертву.

Нагадаємо, 12 ознак, що дитина досягне успіху. Ми розповімо вам про основні ознаки, що вказують на те, що в майбутньому на вашу дитину чекає успіх.

До речі, як українцям убезпечити свої стосунки у родинах в умовах замкнутого простору під час карантину, який запровадили через поширення коронавірусу, розповіла психолог Марія Фабричева.

Як ми писали, стало відомо, чому чоловіки перетворюються в ганчірку. Чоловік легко може втратити свої переваги, якщо неправильно підійде до стосунків з жінкою.

Читайте також:Українські інтернати закрили на карантин, а дітей повернули в небезпечні сім'ї: їхні життя під загрозою