Світ
18 червня 2020
Ейфелеву вежу відкриють вперше за три місяці
Усі відвідувачі від 11 років повинні мати маску на обличчі.
news-image

Ейфелеву вежу у Парижі відкриють 25 червня вперше за три місяці. Це було найдовше закриття пам'ятки з часів Другої світової війни.

Про це повідомляє Reuters, пише Громадське.

Працюватиме вежа з обмеженнями. Так, до початку липня піднятися на пам'ятку можна буде лише сходами. Ліфти є обмеженим простором, тому становлять ризик для передачі коронавірусу. Також відвідувачі не зможуть піднятися вище за другий рівень вежі

На сходах буде діяти однобічний рух. Усі відвідувачі від 11 років повинні мати маску на обличчі.

Директор Ейфелевої вежі Бранко Руїво розповів, що зараз у французів є шанс відвідати національну пам'ятку, адже поки діють обмеження для закордонних туристів.

Загалом у Франції виявили 158 174 людей із коронавірусним захворюванням. З них 29 575 померли від ускладнень та 73 667 одужали.

Як ми писали, Польща відмовилася відновлювати авіасполучення з Україною: усі заплановані рейси скасували. Повітряний простір, відповідно до постанови, буде обмежений з 17 до 30 червня для всіх країн, які не є членами Євросоюзу, а також Великої Британії, Швеції та Португалії, які входять у ЄС.

До речі, Кіпр в аеропортах безкоштовно перевірятиме туристів на COVID-19. Новий тест видаватиме результат всього за 90 хвилин, що сприятиме збільшенню кількості іноземних туристів.

Нагадаємо, в Італії почали продавати будинки за один євро. Село у якому продають нерухомість за один євро називає себе “вільним від коронавірусу”.

Читайте також:Кіномережа «Оскар» запускає автокінотеатр у Києві