Світ
19 червня 2020
Туреччина з 1 липня готова приймати українців без самоізоляції і тестування
Туреччина готова приймати українських туристів з 1 липня без проходження самоізоляції та тестування з дотриманням норм безпеки авіаперевізниками.
news-image

Туреччина готова приймати українських туристів з 1 липня без проходження самоізоляції та тестування з дотриманням норм безпеки авіаперевізниками.

Як повідомляє Економічна правда, про це заявили у Міністерстві інфраструктури України за підсумками зустрічі міністра Владислава Криклія з послом Турецької Республіки в Україні Ягмуром Ахметом Гюльдере.

Міністр повідомив, що низка авіакомпаній, зокрема, Azur Air Ukraine, SkyUp, Turkish Airlines, Pegasus Airlines та Windrose вже заявили про свою готовність здійснювати регулярні пасажирські рейси з України до Туреччини від початку липня.

Нагадаємо, Єгипет з 1 липня прийме туристів з України: відкриті продажі турів. В Єгипті відкриють тільки готелі зі спеціальними сертифікатами, що дозволяють приймати туристів під час епідемії коронавірусу.

Раніше ми писали, що Греція готова відкрити туристичний сезон з 15 червня. Туристам дозволять в’їжджати без проходження тесту на коронавірус та обов’язкового карантину.

До речі, цього літа Міністерство охорони здоров'я дозволить купатися в морі та річках

Окрім того, у Туреччині переконані, що туристичний сектор чекає швидке відновлення, і сподіваються на високі показники у 2023 році, коли країна відзначатиме 100-річчя заснування республіки, – 75 млн туристів.

Читайте також:Найкращі фільми про зміну клімату для перегляду на вихідні