Авторизація

Київ
19 червня 2020
Київським пляжам дозволили працювати
Відкриття пляжів — це черговий тест на свідомість для киян.
news-image

У Києві після висновків Держпродспоживслужби дозволили відкрити пляжі для купання. Про це міський голова Києва Віталій Кличко повідомив під час брифінгу в п’ятницю, 19 червня.

Міські пляжі відкрили для купання. Цього року паспорти готовності отримали 12 пляжів та 20 зон відпочинку без купання. Які саме — можна ознайомитися на сайті комунального підприємства "Плесо". Держпродспоживслужба провела лабораторні дослідження води. Перевірили і якість питної води у фонтанчиках на пляжах», — сказав Віталій Кличко.

Зазначимо, що наразі на сайті КП «Плесо» інформації про пляжі, яким дозволили працювати, поки немає. У пресслужбі КМДА повідомили, що він з'явиться найближчим часом.

Він додав, що відкриття пляжів — це черговий тест на свідомість для киян:

Коронавірус нікуди не подівся. І на пляжах теж треба дотримуватись елементарних правил безпеки — соціальна дистанція, санітайзери».

Нагадаємо, ще 15 червня Кличко зазначав, що на пляжах Києва було заборонено купатися — вони були відкриті лише як прибережні зони відпочинку.

Тоді, хоча офіційно купальний сезон у столиці офіційно не розпочався, люди вже активно купалися на міських водоймах, а рятувальники стежили за безпекою на воді.

Раніше повідомляли, що за вихідні на водоймах країни втопилося 24 людини

Зазначимо, в Іспанії хворих на Covid-19 возять на пляж.

Читайте також:Єгипет з 1 липня прийме туристів з України: відкриті продажі турів