Суспільство
2 березня 2015
Королевська, Добкін, Єфремов попрощалися з покійним нардепом Михайлом Чечетовим (фото)
Сьогодні на Південному кладовищі у Києві поховали нардепа Михайла Чечетова, який помер 28 лютого.
news-image

Першим на кладовище приїхав білий мікроавтобус, передає Єдність.інфо.

Четверо чоловіків почали витягувати вінки і кошики з квітами. За 10 хвилин на кладовище приїхав чорний катафалк. Шестеро чоловіків витягли труну і поставили на застелений чорною тканиною стіл.

Труну обступили півсотні людей. Розпорядник похорону розповів про життєвий шлях покійного. Сказав рідним та близьким слова співчуття. Вдову Наталію Федерівну весь час тримала під руку донька Тетяна. Обоє весь час плакали. Витирали сльози руками.

Під час похорону грав саксафоність.

"Гратиму різні мелодії. З рідними їх не узгоджував. Зараз часто замовляють саксофон на похорони. Це нове віяння", - сказав він кореспонденту Gazeta.ua

Перед цим з покійним прощалися у ритуальному залі столичної клініки "Феофанія". В'їзд перекрили, журналістів не пускали. Дозволили знімати за парканом за десять метрів від зали.

Попрощатися з покійним прийшли нардепи Наталія КоролевськаМихайло Добкін, колишній мер Києва Олександр Попов, а також Петро Мельник, і Олександр Єфремов.

"Михайла Васильовича можу зрозуміти. Людина, яку звинувачують в тому, що вона не робила, може вчинити самогубство. Я пройшов через це і знаю, що це таке", - сказав Мельник.
"Михайло Васильович раніше виступав за президента і заступався за нього. Насправді, ми не знали про ті справи, якими займався Янукович", - додав він.

Жоден із політиків після цього не прийшов на кладовище.

Фото: gazeta.ua