Вперше показали дизайн українського вантажного електровелосипеда
В українській компанії Delfast, що працює над створенням триколісного вантажного велосипеда, поділилися новими подробицями проекту.
news-image

В українській компанії Delfast, що працює над створенням триколісного вантажного велосипеда, поділилися новими подробицями проекту і вперше продемонстрували, як виглядатиме транспортний засіб. Про це пише ЦТС.

Електровелосипед Trike призначений для малого і середнього бізнесу й індивідуальних підприємців, буде доповнений бічними дзеркалами і навісом над головою водія.

Це зробить його безпечнішим, а також дасть водієві укриття від дощу. Такий щит можна буде додати до комплектації на вимогу, також його можна буде легко демонтувати в разі потреби.

Основна особливість електровелосипеда – це акумулятор нового типу, який дозволить велосипеду функціонувати в екстремальних погодних умовах. Trike зможе працювати за температури від -20°C до +60°C і може витримувати швидку зарядку з гарантованими 1500 зарядами/розрядками.

Оскільки цей фактор є важливим для комерційного транспорту, команда проекту також працює над розробкою спеціалізованого стаціонарного зарядного пристрою.Планується, що електровелосипед зможе перевозити до 300 кг вантажу, і за потреби досягати швидкості 40 км/год. Також він зможе проїхати до 120 км без підзарядки.

Нагадаємо, Житомир отримає 375 000 євро гранту на розвиток електротранспорту. У Житомирі ратифікували фінансову угоду між Німецьким державним банком розвитку «Кредитна установа для відбудови» (KfW) та комунальним підприємством «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради».

Стало відомо, що Укрзалізниця призначила додаткові поїзди на вихідні. Під час проїзду залізничним транспортом потрібно перебувати на вокзалах, платформах та поїздах виключно в захисних масках, користуватися санітайзерами для рук, дотримуватися соціальної дистанції не менше 1,5 м.

Також ми писали, що на Кременчуцькому автомобільному заводі розпочалося серійне виробництво товарного фургона FAW Tiger V. Нова модель фургона має вантажопідйомність 3,4 тонн та об’єм фургону у 24 кубічних метри.

Читайте також:Amazon триматиме своїх працівників на відстані за допомогою штучного інтелекту