Спорт
2 липня 2020
Українець Лунін став героєм матчу чемпіонату Іспанії
Український голкіпер "Ов'єдо" Андрій Лунін визнаний найкращим футболістом матчу другого дивізіону чемпіонату Іспанії проти "Мірандеса".
news-image

Український голкіпер "Ов'єдо" Андрій Лунін визнаний найкращим футболістом матчу другого дивізіону чемпіонату Іспанії проти "Мірандеса". Про це повідомляє SofaScore, пише Еспресо.

Лунін допоміг "Ов'єдо" перемогти "Мірандес" 1:0 у 37-му турі чемпіонату Іспанії. Цей матч став п'ятим для українця в сезоні, в якому він не пропустив голів. Голкіпер відстояв "на нуль" три з чотирьох останніх ігор.

Андрій Лунін за матч проти "Мірандеса" отримав оцінку 7,7, яка стала найвищою серед усіх футболістів, які брали участь в зустрічі.

"Ов'єдо" набрав 44 очка та займає 17-те місце. Від зони вильоту команду відділяє 3 пункти.

Загалом Лунін зіграв за "Ов'єдо" у нинішньому сезоні 16 матчів та пропустив 14 голів. Права на 21-річного українця належать "Реалу".

Нагадаємо, у Вінниці облаштували найбільший в місті спорткомплекс для вуличної гімнастики. Ідея такого спортивного майданчика належить мешканцям району, які надіслали проект на участь у конкурсі “Бюджет громадських ініціатив”.

Як ми писали, фанати клубу УПЛ орендували автокран, щоб подивитися матч. Гра проходила в Чернігові, а двоє фанатів орендували автомобільну вишку, яка підняла їх на рівень трибун біля поля.

До речі, португалець Роналду першим із футболістів став доларовим мільярдером. 35-річний португалець Кріштіану Роналду став першим в історії футболістом, чиї доходи перевищили 1 млрд доларів.

Читайте також:Зеленський доручив «Юзіку» відновити ФК «Кривбас»