Інфографіка
2 липня 2020
Країни з найбільшою кількістю смертей, пов'язаних із наркотиками (інфографіка)
В останні роки зростає рівень вживання наркотиків серед людей у віці 15-64 років.
news-image

Команда інфопростору «Є!» провела аналіз рівня смертності у різних країнах світу унаслідок вживання наркотичних речовин.c0565143677e8f7d3dd999beb8ee78ac.png

Як показують дослідження, в останні роки зростає рівень вживання наркотиків. Кількість людей у віці 15-64 років, які вживають  наркотики збільшилась з 210  до 269 млн. чол. у 2018 році.

Лідерами у складеному рейтингу є США, Австралія та Сальвадор.

Нагадаємо, голова Національної поліції Ігор Клименко прийняв рішення про переформатування Павлоградського відділу поліції після затримання бандитського угрупування поліцейських. Тимчасовим керівником відділку призначено начальника Департаменту внутрішньої безпеки полковника Ігоря Мартищука.

Як ми писали, коронавірус негативно впливає на світову торгівлю наркотиками, паралізуючи економіку, закриваючи кордони та розриваючи ланцюжок поставок з Китаю, на який наркоторговці покладаються. За даними видання, один з основних постачальників, який закрився,перебуває в Ухані, колишньому епіцентрі глобального спалаху коронавірусу.

Також стало відомо, що слідчі ДБР затримали начальника одного з секторів управління протидії наркозлочинності Головного управління Нацполіції в Житомирській області, підозрюваного у збуті наркотичних засобів.

Читайте також:«Біла смерть»: де в Афганістані вирощують опіумний мак (інфографіка)