Політика
3 липня 2020
Андрій Пальчевський - новий центр тяжіння для всіх, хто розчарувався в діях влади
У той час, як кількість розчарованих у діях влади неухильно зростає, Пальчевський створює нову політичну альтернативу.
news-image

Створення політичної сили «Перемога Пальчевського» є сигналом активної виборчої кампанії.

У той час, як кількість розчарованих у діях влади неухильно зростає, Пальчевський створює нову політичну альтернативу. Про це заявив соціолог Олексій Боровський в своєму блозі на Facebook, коментуючи створення Андрієм Пальчевським нової політичної сили.

Він вважає, що Андрій Пальчевський цілком може стати новим центром тяжіння для тих 50% українців, які втомилися від амбітних дилетантів і старих політиків.

Завжди місцеві вибори формували свій політичний порядок, особливо в умовах коронавірусу, зараз ці вибори будуть проходити на тлі великої тривожності населення. Зараз, завдання будь-якого політичного проєкту - це демонстрація готовності вирішення соціальних проблем або створення нових позитивних очікувань у населення. Якщо це вийде, тоді цілком можна припускати, що вийшовши на всеукраїнський рівень, знайдеться підтримка і для цього руху », - впевнений Олексій Боровський.

Нагадаємо, раніше Пальчевський заявив про створення нової альтернативної політсили. Політик, схоже, налаштований рішуче і підкреслив, що його сила для тих, хто хоче перемагати.

Зазначимо, що рейтинг довіри Зеленському вперше став негативним, — КМІС.

Читайте також:«Слуга народу»-собачник Брагар втрапив у нові скандали