Пальчевський закликав владу збільшити купівельну спроможність українців
Люди повинні розуміти, що у них є накопичення, які можна витрачати
news-image

Українська влада повинна збільшити купівельну спроможність народу, адже це головний маркер економіки будь-якої держави.

Про це в ефірі передачі "Час Голованова" на телеканалі "Україна 24" заявив лідер політичної сили "Перемога" Андрій Пальчевський. За його словами, люди повинні розуміти, що у них є накопичення, які можна витрачати, пише «Є!».

Політики весь час говорять про ВВП і інші показники. Але для мене найважливіший – це купівельна спроможність українців. Люди повинні отримувати зарплати і витрачати їх, тоді і економіка запрацює. Влада має збільшити купівельну спроможність українців, – впевнений він.

Окрім того, Пальчевський розкритикував те, яким чином сьогодні український уряд розпоряджається грошима платників податків.

Держава збирає гроші у народу, наповнює бюджет, передає своїм людям. Через повернення ПДВ, скасування мит і так далі. Ми дійшли до того, що чиновники будуть давати громадянам тільки на оплату тарифів і трохи на їжу, щоб заплатили в наступному місяці, – заявив він.

Як ми писали раніше, відмінна новина для українців: з’явилося більше можливостей поширити високошвидкісний інтернет четвертого покоління на всю країну

Читайте також: Негативні економічні наслідки від пандемії COVID-19 відчули на собі 69% українців