Події
3 березня 2015
У Миколаєві страйкують маршрутники - люди добираються на роботу як можуть
У Миколаєві у вівторок, 3 березня, водії маршрутних таксі влаштували страйк - обслуговується всього кілька маршрутів.
news-image

Причиною страйку водіїв маршрутних таксі стала, на їхню думку, недостатня сума за проїзд, яка на даний момент на більшості маршрутів складає три гривні. Підприємства перевізники хочуть підвищення вартості проїзду до 5-6 гривень, повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на Корабелов.инфо.

За попередньою інформацією, страйк продовжиться до обіду.

 У той же час,  віце-мер Олександр Женжеруха розповів, що в найближчі годині маршрутні таксі вийдуть на лінії. Водії подали звернення, де просять підвищити тариф хоча б до 5 гривень згідно з Постановою Кабміну про підвищення вартості проїзду у разі підвищення вартості палива на 10%. Відділ цін мерії розгляне їх розрахунки і видасть своє рішення. Однак Женжеруха запевняє, що до того часу «маршрутки» все одно ходитимуть.

Як відомо, напередодні перевізники звернулися до мерії з проханням підвищити тариф у зв'язку з подорожчанням палива. У результаті було вирішено, що підприємства-перевізники скоротять кількість маршрутних таксі, поки в мерії не вироблять оптимальне рішення щодо підвищення тарифу на перевезення.

Читайте також: В Бразилії за страйк водіїв штрафуватимуть на 3500 доларів щодня