Політика
3 березня 2015
МЗС підтвердив участь представника України у зустрічі "нормандської четвірки" в Берліні
Раніше Ангела Меркель відправила запрошення високопоставленим дипломатам країн "нормандської четвірки" обговорити ситуацію на сході України
news-image

Представник України візьме участь у зустрічі заступників глав МЗС країн "нормандської четвірки" в Берліні в п'ятницю, підтвердив речник МЗС України Євген Перебийніс.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Якщо лідери домовилися, то, звичайно, хтось буде. Але нічого конкретного поки сказати не можу, адже домовленість була досягнута тільки вчора ввечері", - повідомив Перебійніс.

Як повідомлялося, в ніч на вівторок відбулися телефонні переговори між президентом України Петром Порошенком, канцлером ФРН Ангелою Меркель, президентом Франції Франсуа Олландом, а також президентом РФ Володимиром Путіним.

Пізніше стало відомо, що Меркель відправила запрошення високопоставленим дипломатам країн "нормандської четвірки" обговорити ситуацію на сході України 6 березня в Берліні.

Читайте також:Меркель скликає "нормандську четвірку" на чергові переговори

Як повідомила прес-служба президента України, співрозмовники домовились про проведення в п'ятницю "консультації на рівні заступників міністрів закордонних справ, де також обговорюватиметься питання участі миротворців".