Політика
8 липня 2020
Геннадій Балашов: «Мендель - коханка Зеленського і вагітна від нього»
Політик переконаний, що незабаром виникне скандал, а дружина президента буде потерпілою стороною у цьому питанні.
news-image

В урядовому кварталі активно ширяться чутки про те, що Мендель - коханка Зеленського. І не тільки коханка, але ще і вагітна коханка. Про це розповідає Геннадій Балашов, український підприємець, блогер, політик та громадський діяч, лідер політичної партії «5.10».

Невже президент вирішив піти шляхом Кеннеді, Клінтона, Януковича? Якщо чутки підтвердяться, то нас очікує крах слуг народу.

Коли президент Зеленський прийшов до влади, ми почали шукати його казку, і знайшли, вона зветься "Кіт у чоботях". Звичайний, інфантильний хлопчик, яку цілу казку нічого не робить, йому кіт надає владу, а за нього усе сам робить. І він вселяється у палац людоїда", - розповідає Балашов.

Політик роздумує, що ж він там робитиме, коли до цього він взагалі нічого не робив? Йому лишається завести "шашки" з кухаркою, прислугою.

"Коли людина наділена владою, вона починає використовувати цю владу в середині цього палацу "людоїдів". Але спочатку він змушений вигнати одного "кота в чоботях", тобто Коломойського, хоча останній і дав Зеленському все. Потім виганяє Богдана", - стверджує Геннадій Балашов.

Цей "маленький хлопчик" лишається один в палаці. І ось пішли чутки. Балашов наводить приклади Кеннеді та Мерилін Монро, згадує Моніку Левінські. Судячи з усього, у нас також розгорається цей же скандал.

Пішли чутки, що у Зеленського є коханка, його прессекретар Мендель. Та ще й говорять про те, що вона вагітна! Майже як у Януковича, історія повторюється", - розповідає Балашов.

Політик переконаний, що незабаром виникне скандал, а дружина президента буде потерпілою стороною у цьому питанні.

Якщо Мендель вагітна, то ми присутні на своєрідній смерті президента", - робить висновок Балашов.

Нагадаємо, рейтинг довіри Зеленському вперше став негативним. У вибірку не включаються непідконтрольні Україні території Донецької і Луганської областей і анексованого Криму.

Також стало відомо, що баланс довіри у президента України Володимира Зеленського за рік із позитивного +34,1% опустився до негативного -8,9%, заявляє голова правління Українського інституту соціальних досліджень ім. О.Яременка Ольга Балакірєва.

Читайте також:Пальчевський заявив про створення нової альтернативної політсили