Спорт
3 березня 2015
Дієго Марадона постав перед глядачами з сережками у вухах і з помадою на губах
Футболіст Дієго Марадона з'явився в ефірі однієї з передач венесуельського телеканалу з сережками у вухах і з помадою на губах
news-image

Футболіст Дієго Марадона з'явився в ефірі однієї з передач венесуельського телеканалу Telesur з сережками у вухах і з помадою на губах, повідомляє Є | Єдність.інфо з посиланням на The Daily Mirror.

Спортсмен «сильно відійшов від свого стилю мачо», зазначає видання. Футболіст з'явився у студії Telesur в незвичному образі 1 березня, проте ні він сам, ні ведучий програми не коментували зміни в зовнішності.

У лютому 2015 світові ЗМІ повідомляли, що 54-річний Марадона ймовірно зробив пластичну операцію з метою омолодження обличчя. На думку представників преси, на такий крок футболіст зважився заради своєї постійної супутниці, 24-річної Росіо Оліві (Rocio Oliva).

Дієго Марадона - зірка аргентинського футболу. Він грав на позиціях атакуючого півзахисника і нападника. Марадона виступав за клуби «Архентінос Хуніорс», «Бока Хуніорс», «Барселона», «Наполі», «Севілья» та «Ньюеллс Олд Бойз». Він провів 91 матч і забив 34 голи у складі збірної Аргентини, а також взяв участь у чотирьох чемпіонатах світу. Був визнаний кращим футболістом XX століття за версією ФІФА.

Читайте також:Футболісти "Дніпра" вшанували пам'ять свого фана, вбитого у зоні АТО