Суспільство
13 липня 2020
Укрзалізниця на цьому тижні запустить 34 приміські та 3 регіональні поїзди, - Криклій
Через карантин у поїздах буде діяти обмеження по кількості пасажирів - у вагон допускається кількість людей рівна числу сидячих місць.
news-image

Уже на цьому тижні Укрзалізниця запускає 34 приміських та 3 регіональних поїзди.

Про це написав міністр інфраструктури Владислав Криклій у Facebook.

30 маршрутів в сфері обслуговування Південно-західної залізниці, і 4 - Придніпровської. (Повний список маршрутів опубліковано на сайті УЗ: https://bit.ly/38NTlSE) Через карантин у поїздах буде діяти обмеження по кількості пасажирів - у вагон допускається кількість людей рівна числу сидячих місць. Нагадую, що пасажири і залізничники мають використовувати засоби індивідуального захисту. Попереджаю, в разі порушення, працівники станції або поїзної бригади можуть викликати поліцію", - розповів Криклій.

Нагадаємо, у світі виник дефіцит велосипедів. Онлайн-продажі велосипедів у Франції підскочили на 350% в квітні на тлі поширення коронавірусу в Європі.

Як стало відомо, у МЗС пояснили затримання українців в аеропорту Афін. Інцидент стався через певні помилки в роботі двох авіакомпаній, а тому забезпечення харчуванням і транспортування додому затриманих громадян буде здійснено за рахунок авіаліній.

До речі, укрзалізниця вже приймає цифровий студентський із «Дії». У компанії зауважують, що цифровий студентський має такі самі переваги, як і пластиковий оригінал.

Читайте також:Укрзалізниця відкрила продаж квитків на шість потягів до моря