Світ
14 липня 2020
Електричний велосипед вперше надрукували на 3D-принтері
Каліфорнійський стартап представив перший електровелосипед, створений за допомогою 3D-принтера
news-image

Каліфорнійський стартап Superstrata представив електричний велосипед Superstrata Ion, надрукований на 3D-принтері. Про це повідомляє JEC Group, пише «Є!».

Superstrata - це американський велосипедний бренд з Каліфорнії, який випускає легкі, міцні і електронні велосипеди. Завдяки передовому композитному матеріалу з вуглецевого волокна та інноваційному виробництву з допомогою 3D-друку, кожна деталь електричного велосипеда Superstrata виготовляється на замовлення для клієнтів згідно з їх розмірами і стилем їзди.

Superstrata ідеально підходить для відкритих доріг. Кожна деталь виготовляється індивідуально у відповідності з 18 точними вимірами, забезпечуючи індивідуальну посадку для велосипедистів.

Компанія також модернізувала процес виготовлення композитних матеріалів, використовуючи термопластичні вуглецево-волокнисті композити, які зустрічаються в сучасних літаках. Результатом є краща ударостійкість електричного велосипеда.

Відзначається, що в Superstrata Ion встановлена батарея потужністю до 350 кВт на годину. Це дозволяє велосипеду проїхати додаткові 56 км без підзарядки.

Також читайте: В організмі людини виявили речовину, що знищує ракові клітини

Читайте також:В Україні зафіксовано 638 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19