Війна
15 липня 2020
Із окупованого Донбасу забрали тіло українського бійця, який загинув 13 липня
Наразі триває підготовка до транспортування тіла воїна до місця поховання та проведення ритуалу вшанування полеглого українського Героя.
news-image

Сьогодні, 15 липня відбулося повернення з тимчасово окупованої території тіла військовослужбовця Збройних Сил України, який загинув 13 липня поблизу населеного пункту Зайцеве.

Про це повідомила на сторінці Фейсбук пресслужба ООС.  

Наразі триває підготовка до транспортування тіла воїна до місця поховання та проведення ритуалу вшанування полеглого українського Героя.

Нагадаємо, російські найманці забрали тіло загиблого біля Зайцевого українського військового, убитий медик і поранений військовий досі на полі бою. ОБСЄ намагається домовитися з бойовиками, щоб забрати тіло військового медика та пораненого бійця 35-ї ОБМП, які 13 липня потрапили в засідку бойовиків біля смт Зайцевого Бахмутського району Донецької області під час евакуації загиблого.

Як стало відомо, бойовики на Донбасі вбили українського медика – під час евакуації загиблого та пораненого. Окупанти відкрили вогонь на ураження зі стрілецької зброї.

Також ми повідомляли, що окупанти застосовують міномети, гранатомети та ПТРК, поранені семеро військових. Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню.