На Волині випробували український подрібнювач сміття
У місті Володимир-Волинський провели презентаційне випробування двохвального промислового подрібнювача Impaktor 250.
news-image

На полігоні твердих побутових відходів у місті Володимир-Волинський провели презентаційне випробування двохвального промислового подрібнювача Impaktor 250.

Про це повідомили у пресслужбі Володимир-Волинської міської ради.

Зазначається, що представники українського виробника презентували подрібнювача побутових відходів. У місті розглядають різні варіанти утилізації сміття.

Оскільки сміттєві полігони займають багато місця і швидко заповнюються, виробник пропонує ознайомитися з роботою подрібнювача, результатом якої є зменшення об’ємів твердих відходів вдвічі.
Подрібнювач на гусеничному ходу переробляє безліч видів твердих матеріалів, таких як бетон, асфальт, камінь тощо.

Незважаючи на доволі малу вагу (13,5 тон) та компактні розміри (7500 мм в довжину та 2400 мм в ширину), Імпактор 250 вже давно зарекомендував себе на європейському ринку як ефективний, потужний та надійний мобільний подрібнювач.

Під час презентації присутні ознайомилися з процесом переробки (подрібнення). Великогабаритний матеріал попередньо розбивається ріжучою крайкою валів, разом з тим додаткові контр-ріжучі балки дають можливість отримати на виході матеріал бажаної величини.

Залежно від встановлених валів, машина призначена для подрібнення залізобетону, будівельного та побутового сміття, деревини, біомаси, металобрухту, автошин тощо.

ТОВ «Арієс-Україна» – провідний український виробник техніки для первинного та вторинного подрібнення побутових та промислових відходів.

Нагадаємо, український завод планує виробляти електромобілі Volkswagen. Посприяти налагодженню випуску електрокарів в Україні має нове законодавство.

Як ми писали, легалізація грального бізнесу поповнить казну на 4-8 млрд грн, - експерт. Застосування закону про гральний бізнес поповнить державний бюджет на суму до 8 млрд грн на рік, але при поточному рівні видатків це надто малі суми.

До речі, Німеччина інвестує в екопроєкти на Сумщині. Екопроєкти впроваджуватимуть на території Деснянського біосферного резервату — природоохоронної території, затвердженої рішенням ЮНЕСКО.

Читайте також:В Україні представили нову машину для прибирання вулиць