Політика
16 липня 2020
Рада призначила Уруського віцепрем'єром з промполітики
За це рішення проголосували 250 нардепів.
news-image

Верховна Рада призначила Олега Уруського віцепрем'єр-міністром - міністром з питань стратегічних галузей промисловості. За це рішення проголосували 250 нардепів. 

Найперше завдання - налагодження системи, щоб позбутися того хаосу, у якому перебуває наша промисловість. Ми плануємо співпрацювати з профільними асоціаціями, у нас є спільні напрацювання. Тільки разом ми зможемо вийти з тієї кризи, у якій опинилась наша промисловість", - розповів Олег Уруський.

 

Нагадаємо, Верховна Рада призначила Кирила Шевченка головою Нацбанку. Раніше Шевченко обіймав посаду глави правління державного Укргазбанку.

Як ми писали, легалізація грального бізнесу поповнить казну на 4-8 млрд грн. Застосування закону про гральний бізнес поповнить державний бюджет на суму до 8 млрд грн на рік, але при поточному рівні видатків це надто малі суми.

До речі, Рада хоче запровадити штрафи для АЗС за нелегальну торгівлю. Відтепер нелегальні АЗС можуть отримати від 17 тисяч до 85 тисяч гривень штрафу за торгівлю пальним без дозвільних документів.

Читайте також:Призначення місцевих виборів має бути після зміни меж районів, - Разумков