Суспільство
17 липня 2020
Український бренд випустив шкарпетки, дизайн яких створили діти-сироти
Це зробили для того, аби нагадати, що в Україні більше 6000 дітей, які чекають на усиновлення та на свою нову сім’ю.
news-image

Український бренд Dodo Socks та Благодійний фонд Рідні створили набір шкарпеток, дизайн яких створили вихованці львівського ліцею «Просвіта». Про це пише zaxid.net.

Проект стартує до Всеукраїнського Дня Родини, який традиційно відзначається 8 липня.

Яка мета благодійного проєкту?

Це зробили для того, аби нагадати, що в Україні більше 6000 дітей, які чекають на усиновлення та на свою нову сім’ю.

Учасниками проекту стали 25 дітей-сиріт та дітей, що проживають в ліцеї Просвіта. Усі разом діти малювали та створювали дизайни своїх ідеальних шкарпеток, які готові були б носити щодня.

Проєкт є благодійним, 30 гривень з кожного набору буде перераховуватись на рахунок фонду Рідні, який уже з нового навчального року організовуватиме футбольну, танцювальну та художню секцію для дітей львівських інтернатів.

Складно було вибрати три дизайни з-поміж всіх варіантів. Також довелося зменшити кількість кольорів — наші станки здатні вив’язати не більше восьми кольорів на шкарпетці, а дитячі дизайни мали десятки відтінків. Сподіваємось наш проект надихне дітей до творчості, можливо дехто піде стежкою дизайну. А вас запрошуємо долучитися до ініціативи збору коштів для дітей львівських інтернатів”, – коментує Марта Турецька, співзасновниця бренду Dodo Socks.

Підтримати захоплення дітей та придбати набір шкарпеток можна за посиланням.

Нагадаємо, на закарпатському заводі “Єврокар”, що нині складає автомобілі Skoda, планують виробляти електромобілі Volkswagen

До речі, Україна займає друге місце в світі за обсягами виробництва черешні. Україна виробляє 133 тисяч тонн ягід – величезний обсяг, більшу частину якого споживають самі українці.

Як ми повідомляли, вперше показали дизайн українського вантажного електровелосипеда. В українській компанії Delfast, що працює над створенням триколісного вантажного велосипеда, поділилися новими подробицями проекту.

Читайте також:Дайджест головних новин за 9 липня