Світ
18 липня 2020
Zoom представив універсальний комунікаційний пристрій
Пристрій легко витягувати з коробки і налаштувати з мінімальною суєтою
news-image
Zoom став стандартом для онлайн-спілкування під час пандемії, але компанія виявила, що багатьом співробітникам все ще важко налаштувати обладнання та програмне забезпечення для ефективного проведення зібрань. Рішення компанії - універсальний комунікаційний пристрій з програмним забезпеченням Zoom, готове до використання з простим сенсорним інтерфейсом. Про це повідомляє видання TechCrunch, пише «Є!».
 
Пристрій, що одержало назву Zoom for Home - DTEN ME, виготовляється партнерською компанією DTEN. Він складається з окремого 27-дюймового екрану, оснащеного трьома ширококутними камерами, призначеними для відео високої роздільної здатності і 8 мікрофонами. Програмне забезпечення Zoom попередньо завантажено у пристрій, а інтерфейс розроблений для забезпечення легкого доступу до популярних функцій Zoom.
 
Джефф Сміт, голова Zoom Rooms, розповів, що ідея полягає в тому, щоб запропонувати пристрій, який користувач зможе витягти з коробки, і він готовий до використання з мінімальною суєтою. "
 
Zoom for Home - це ініціатива Zoom, яка дозволяє будь-якому користувачеві Zoom розгорнути персональний пристрій спільної роботи для своїх відеоконференцій, телефонних дзвінків, анотацій на інтерактивній дошці - все те хороше, що ви хочете зробити у Zoom, ви можете зробити за допомогою даного спеціального пристрою", - сказав Сміт TechCrunch.

Пристрій DTEN буде коштує 599 доларів і працює з наявною ліцензією Zoom. Компанія приймає попередні замовлення, і пристрої повинні з'явитися в наступному місяці.

Також читайте: МОЗ нагадує: ресторанам і нічним клубам заборонено працювати після 23.00

Читайте також:Тарас Кремінь: «Закликаю народних депутатів України не підтримувати і зняти з розгляду проєкт закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо навчання державою мовою в закладах освіти»»