Спорт
20 липня 2020
Мессі встановив неймовірний рекорд результативності в Іспанії
Аргентинець виграв "трофей Пічічі" всьоме та став рекордсменом за цим показником.
news-image

Аргентинський футболіст "Барселони" у сьомий, рекордний раз, став найкращим бомбардиром чемпіонату Іспанії.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Мессі у нинішньому чемпіонаті Іспанії забив 25 голів в 33 матчах. Аргентинець виграв "трофей Пічічі" всьоме та став рекордсменом за цим показником. Раніше він ділив перше місце із ексфорвардом "Атлетика" з Тельмо Сарою.

Мессі виграв суперечку бомбардирів чемпіонату Іспанії вчетверте поспіль. У нинішньому сезоні він також став найкращим асистентом турніру із 22 результативними передачами.

Нагадаємо, відомий американський телеканал ESPN опублікував список ссотні найпопулярніших спортсменів у світі, до ТОП-3 увійшли футболісти Кріштіану Роналду та Ліонель Мессі, а також баскетболіст Леброн Джеймс.

Як ми повідомляли, в УАФ анонсували відкриття стадіонів для вболівальників. Є всі шанси, щоб в цьому або наступному турі ми могли відкрити для вболівальників 25% від місткості стадіону.

До речі, дві українки потрапили до ТОП-10 кращих футболісток світу. Українки Ольга Овдійчук та Дар’я Апанащенко потрапили до першої десятки рейтингу кращих футболісток світу за версією ресурсу Futebol Feminino Alternativo.

Читайте також:Українець відмовився від бою з найкращим боксером світу