Суспільство
20 липня 2020
Гончаренко про поділ українського народу на два сорти
Якщо ви голосували проти Слуги Народа — значить вам у вашому місті не потрібні ні лікарні, ні дитячі садки, ні школи.
news-image

Народний депутат від партії "Європейська солідарність Олексій Гончаренко на своїй сторінці у фейсбук пояснив чому покинув засідання бюджетного комітету.

Нардеп зазаначив, що з бюджету виділяють один мільярд сімсот мільйонів гривень на субвенції для будівництва шкіл, лікарень, дитячих садків для своїх депутатів.

Сьогодні бюджетний комітет затвердив виділення по 10 млн грн на округи депутатів де перемогли Слуги Народу та депутатської групи Довіра. Всі інші округи залишились без бюджетної допомоги", - повідомив Олексій Гончаренко.

Тобто, якщо ви голосували проти Слуги Народа — значить вам у вашому місті не потрібні ні лікарні, ні дитячі садки, ні школи. Слуги просто розділили всю країну на тих, хто проголосував за них, та всіх інших. І таким чином покарали не депутатів (!), а саме виборців цих депутатів.

В знак протесту я покинув засідання бюджетного комітету. На засіданні Ради поставив питання Шмигалю: чому відбувається поділ країни на два сорти? У відповідь — брехня", - підсумував нардеп.

Гончаренко стверджує, що виділення цих коштів для своїх депутатів особисте рішення Зеленського і особисто він має понести відповідальність не лише політичну, але і кримінальну за поділ українського народу на два сорти.

Зазначимо, що у Раді перенаправили 1,3 мільярда гривень з коронавірусного фонду на вибори.

Раніше повідомляли: Уляна Супрун вважає, що МОЗ робить все для того, щоб підім’яти медичні закупівлі під себе.

Читайте також:В Україні планують створити фонд для потерпілих від кримінального насильства