Суспільство
21 липня 2020
Будь ласка – носіть кляту маску, - Еністон закликає людей берегтися від COVID-19
У соцмережі Instagram Еністон розмістила фото свого друга Кевіна, який ще на початку квітня захворів на COVID-19 і перебував у реанімації через ускладнення.
news-image

Дженніфер Еністон, всесвітньо відома голлівудська акторка, уже неодноразово закликала усіх людей дбати про своє здоров'я і носити маски у час пандемії коронавірусу.

У соцмережі Instagram Еністон розмістила фото свого друга Кевіна, який ще на початку квітня захворів на COVID-19 і перебував у реанімації через ускладнення.

За словами акторки, чоловік був до цього повністю здоровий, без супутніх хронічних захворювань.

Це наш друг Кевін. Абсолютно здоровий, не мав жодних проблем зі здоров'ям. І це COVID. Це по-справжньому. Ми не можемо бути настільки наївними, щоб думати, що ми можемо це випередити. Якщо ми хочемо, щоб це скінчилося, ми це робимо, правильно? Один із кроків, який ми можемо зробити, це, будь ласка, – носіть кляту маску!", - написала у своєму Instagram Дженіфер.

Акторка наголосила подумати про тих, хто вже перехворів на коронавірус:

Лише подумайте про тих, хто захворів на цей жахливий вірус. Зробіть це для своєї родини. І найбільше – заради себе. COVID "покоряє" всі віки. P.S. Це фото було зроблене на початку квітня. Слава богу, що зараз Кевін майже видужав. Дякую всім за молитви", - розповіла акторка.

Нагадаємо, у ВООЗ назвали попередні терміни початку масової вакцинації проти COVID-19. Наразі більше 20 вакцин проходять клінічні випробування, і є надія, що деякі з них будуть ефективні.

Як ми повідомляли, перша вакцина проти COVID-19 успішно пройшла початкове тестування у США. Зараз проходить друга фаза випробування вакцини компанії Moderna.

Також стало відомо, що менше половини українців згодні вакцинуватися від коронавірусу. Найбільший відсоток згодних на вакцинацію серед тих, хто дуже боїться заразитися COVID-19.

Читайте також:«Нічого не змінилося»: туристка показала, як українці порушують правила карантину в Туреччині