Наука та технології
3 березня 2015
В Женеві дебютувала Skoda Superb
news-image

Автосалон в Женеві став дебютним для третього покоління 2015 Skoda Superb, передає Є | Єдність.інфо із посиланням на Автопалац.

Седан сегменту D, який вже претендує на сегмент E – виріс у розмірах, набув більш гостру і сучасну форму, отримав більше базового устаткування. Зокрема, подвійні ксенонові фари, світлодіодні ДХО і задні ліхтарі.

Інтер’єр практично не змінився, якщо говорити загалом і відверто. Збільшена на 80 мм колісна база за рахунок фірмової платформи MQB, безсумнівно, надасть трохи більше місця для задніх пасажирів. Начинки стало більше, тільки мультимедійних систем на вибір аж чотири штуки, включаючи одну сумісну з Apple CarPlay і Android Auto. За додаткову плату, Skoda додасть: панорамний дах, підігрів і вентиляцію сидінь, 3-х зонний клімат-контроль, преміум аудіосистему Canton і що-небудь із серії «29 Simply Clever».

Двигун -  вісім агрегатів від VW Group, від 125 к.с. до 280 к.с. на бензині і три дизеля від 120 к.с. до 190 к.с. Семеро доступні з коробкою з подвійним зчепленням, а четверо удостоїлися повнопривідної системи.

Також передбачений круїз-контроль, функція зменшення критичної ситуації на дорозі (Crew Protect), утримання смуги руху, підтримка певної дистанції до машини що попереду (Traffic Jam Assist) і система автоматичної зупинки, якщо водій – недієздатний.