Політика
21 липня 2020
Комітет Верховної Ради готує законопроект для боротьби із деструктивними релігійними організаціями та сектами, які працюють як фінансові установи та збирають кошти у людей
Мова йде про релігійні організації, які працюють як фінансові установи і забирають гроші у людей.
news-image

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів розробляє законопроект про діяльність деструктивних релігійних організацій.

Про це розповіла голова комітету, народний депутат від «Слуги народу» Галина Третьякова, передає «Громадське».

За її словами, мова йде про релігійні організації, які працюють як фінансові установи та забирають гроші у людей. Такі організації, за словами нардепа, – це «ціла система з нейролінгвістичним програмуванням».

Така проблема є, коли під релігійним закладом ховається фінансова установа, яка в тому числі працює і з «чорними нотаріусами», яка хоче забрати у людини її майно, користуючись тим, що людина в біді. Програмуванням починають робити все, щоб вона у цю організацію принесла кошти. Потрібно, щоб ми їм протидіяли», – заявила вона.
В Америці це дуже потужно обговорювалося, у нас, на жаль, ці відносини не врегульовані. Під релігійними установами може прикриватися фінансова установа, яка може забирати у людей їхнє майно», — пояснила депутатка.

Ранішу у Путіна заявили про початок церковної війни в Україні.

Також повідомляли як секти ошукують людей: журналісти показали відео.

Читайте також:У Києві суд виправдав священника, який виставив труп своєї дружини для поклоніння