Інтернет
3 березня 2015
Пропагандистське відео «Я - російський окупант» набирає мільйони переглядів в Інтернеті
Розміщений в минулі вихідні відеоролик набрав на Youtube вже майже 3 мільйони переглядів.
news-image

«Російський окупант», від імені якого вимовляється текст, саркастично «вибачається» перед колись «окупованими» Росією територіями, пише Є | Єдність.інфо.

"Я окупував Сибір. Тепер там видобувають нафту, газ, алюміній і ще багато корисного. Тепер там міста з дитячими садами і лікарнями. Тепер там не можна продавати жінок за в'язанку соболиних шкурок, як це було до росіян. Я окупував Прибалтику. Її хутора я забудував заводами і електростанціями. Прибалтика робила висококласну радіотехніку і автомобілі, славилася духами і бальзамами. Мене попросили звідти піти. Тепер там добувають шпроти, а більша частина працездатного населення чистить унітази в Європі. Я окупував Середню Азію. В її степах я побудував заводи, космодроми, лікарні та стадіони. Там будували космічні ракети і літаки, розвивали промисловість, вирощували пшеницю і бавовну для всієї країни. Мене попросили звідти піти. Тепер там розвивають американські кредити і вирощують коноплю, а частина населення виїхала на будівництва колишніх окупантів. Я окупував Україну. Разом з українцями я будував авіадвигуни, кораблі, танки і автомобілі. Мене попросили звідти піти. Тепер там руйнують все, що залишилося від окупанта. При цьому там не будують нічого нового, крім нескінченних майданів і диктатури", - говориться у відеороліку.

Читайте також:Вся суть російського телебачення в одному ролику (відео)

"Так, я окупант, і я втомився вибачатися за це. Я окупант по праву народження, я агресор і кровожерний урод. Бійтеся!" - наголошує голос за кадром.
"Це я терпів звірства польських інтервентів в часи Смути, але чим закінчилася їх інтервенція? Це я спалив Москву, щоб не віддати її Наполеону, але як закінчив Наполеон? Це я сидів в окопі у Волоколамска, розуміючи, що нацистів втримати не вийде, але де тепер ті нацисти, де тепер їх проклятий Гітлер? До мене додому приходили всі, кому не лінь: турки, англійці, поляки, німці, французи ... Землі вистачило на всіх - по два з половиною метри на кожного. Зрозумійте: мені не потрібна ваша лицемірна "свобода", мені не потрібна ваша гнила "демократія", мені чуже все, що ви називаєте західними цінностями. У мене інші інтереси. Ввічливо попереджаю востаннє: не наривайтеся! Я будую мир, я люблю мир, а воювати я вмію краще за всіх. З повагою, російський окупант » - запевняє голос за кадром.

За основу тексту для відеоролика взято твір сучасного російського автора Алека Іванова.