Події
22 липня 2020
Всеукраїнська акція «ЗА збереження очної форми навчання». Пряма трансляція
Люди проти запровадження масового дистанційного онлайн навчання
news-image

Сьогодні на Хрещатику відбудеться Всеукраїнська акція за збереження очної форми навчання — проти запровадження масового дистанційного онлайн навчання.

Кореспондент інфопростору «Є!» перебуває на місці подій і проводить пряму трансляцію. 

У кожному місті та населеному пункті України біля місцевої адміністрації батьки, працівники освіти, небайдужі активні люди збираються, щоб відстояти право дітей здобувати освіту у закладах освіти без примусового переведення на онлайн навчання.

Активісти збирають підписи, які потім передадуть зі своїми вимогами. 

Цікаво почути думку виступаючих, що коронавірус це в великій більшості перебільшення і потрібно створити комісію, щоб розібратися з завищеною статистикою. Закликають не піддаватися неконтрольованому страху, бо головне зрозуміти, що наслідки такої освіти, яка була при карантині всі можуть спостерігати.

Міністерство освіти нічого не робить, щоб втримати наших професорів і вони змушені працювати закордоном.

 

Люди підготували для акції плакати із наступними лозунгами: "Бабусі проти онлайн-школи", "Дистанційне навчання в школі - це недоосвіта!", "Пандемії немає! Карантин - бузглуздя, маски шкодять здоров'ю"

Виступаюча Шастова Іра, викладач англійської мови, заявила, що дистанційна освіта це жах, і за 20 років вона тільки зараз відчувала всі проблеми такого навчання.

Спікери говорять, що навчання по телевізору - це порушення усіх правил навчання, чиновники не мають права змушувати українських дітей вчитися дистанційно.

Головне, що можна почути з виступів, що це має бути мотивація дитини до навчання і ніякого дистанційного навчання в Україні не потрібно.

Хоч влада і заявляє, що діти підуть з 1 вересня до школи, протестуючі не дуже у це вірять. 

Один із спікерів розповів, що коронавірус не такий страшний, як про нього говорять і причини в самій медицині, а не в проблемі поширення коронавірусу. Це все казки.

Один із виступаючих обурюється, як, наприклад, діти можуть навчатися дистанційно музиці. Уроки з таких предметів дистанційно не будуть мати ніякого результату.

Активісти скандують: "Ми вимагаємо завершити карантин!".

Раніше ми писали про те, що український патріот вирвався з полону «ДНР» і потрапив в нове пекло.

Також повідомляли, що екс-полонений “ЛНР” заплатив $ 32 тис. за включення у список на обмін.

Читайте також:В Україні планують відкрити школи з 1 вересня в звичайному режимі