Світ
23 липня 2020
Творець фільму «Земляни» відреагував на захоплення заручників у Луцьку
Про це свідчить коментар правозахисника і режисера фільму Шона Монсона, опублікований на офіційній сторінці «Землян» у Facebook.
news-image
Творець фільму «Земляни» відреагував на події із захопленням заручників у Луцьку і наголосили, що не підтримують методи терору.

Про це свідчить коментар правозахисника і режисера фільму Шона Монсона, опублікований на офіційній сторінці «Землян» у Facebook.

"Земляни" не схвалюють і не потурають актам терору, оскільки наше послання - це співчуття до всіх істот. Зміст фільму - це глобальна бійня мільярдів беззахисних тварин, яка триває, і не тільки завдає шкоди здоров'ю людини, але і є основною причиною зміни клімату. Однак ми не використовуємо терор, щоб спонукати людей до терору.

Наші серця звернені до всіх, хто постраждав від цього випробування, до їхніх сімей, а також до влади, яка забезпечила, щоб жодне життя не було втрачено. Ми повинні рухатися вперед без насильства стосовно всіх", - йдеться у заяві режисера

Нагадаємо, вранці 21 липня у центрі Луцька чоловік захопив рейсовий автобус із 13 людьми. Він подзвонив в поліцію і представився ім'ям Максим Плохой. Згодом з'ясувалося, що його справжнє ім’я — Максим Кривош. Чоловік висував дві вимоги:1) Зеленський має у відеозверненні сказати: «Фільм "Земляни" 2005 року — дивитися всім». 2) щоб усі топ-чиновники записали відеозвернення, де скажуть, що вони «терористи в законі». 

Також повідомляли, що у Полтаві викрадач авто взяв у заручники поліцейського і загрожує підірвати гранатою і себе, і його.

Читайте також:Ігор Луценко про те як висвітлюватиме події з захопленням заручників у Луцьку російська пропаганда в Україні