Суспільство
3 березня 2015
У Facebook створено клуб знайомств з бійцями АТО
Ідея створити такий паблік виникла у відповідь на запит як з боку хлопців, так і дівчат
news-image

У соцмережі Facebook активісти створили клуб знайомств з бійцями АТО, пише Є | Єдність.інфо з посиланням на "Корреспондент.net".

Адміністратор проекту Наталя Коваль, яка також координує Волонтерський жіночий батальйон, говорить, що група створена для знайомств однодумців, в якій комусь цікаво просто спілкування, а хтось шукає романтику.

За словами Коваль, ідея створити такий паблік виникла у відповідь на запит як з боку хлопців, так і дівчат.

Зараз у групі вибирають назви для альбомів, в яких розмістять фотографії бажаючих познайомитися, а поки що оголошення розміщують на стіні пабліку. Приміром, один з бійців, Олександр Ізюмський, шукає тут подругу для дружби, а не для любові.

"Пишіть в лічку. Буду радий дружбі, нікого вже не шукаю, - написав він. - Всі нормальні вже розібрані, буду один".

При цьому бійці більше налаштовані на конкретику, а дівчата просто прагнуть поговорити, зазначила активіст.

"Багато неодружених хлопців хочуть познайомитися не для розваги, а для створення сім'ї, - розповіла Коваль. - Війна змінює цінності і сприйняття чоловіків. У той же час не до знайомств пораненим бійцям, для яких на першому місці відновлення. А деякі здорові хлопці, які чекали створення групи, кажуть, що зараз не хочуть ні до кого прив'язуватися, нехай війна закінчиться".

Також адміністратор проекту додала, що поки що люди трохи соромляться знайомитися, тоді як за межами інтернету інтерес до цієї теми набагато більший.

"Напевно, ще не всі готові привселюдно заявити про те, що хочуть знайти свою пару", - зазначила Коваль.

На даний момент у групі налічується 723 учасники.