Суспільство
25 липня 2020
П'ять вірних ознак того, що ти лише запасний варіант
Інколи хлопець віддає всі сили стосункам, які його обраниця зовсім не цінує
news-image

Буває зустрічаєшся з дівчиною, всі свої сили віддаєш вашим стосункам, будуєш плани, мрієш про майбутнє. І не відчуваєш такої віддачі з її боку. Що ж, у нас для тебе погані новини. Цілком можливо, що ти для неї - лише запасний варіант. Щоб ти не загруз по вуха в цій пастці, ми розповімо тобі про головні ознаки того, що для твоєї партнерки ти - лише один з варіантів. Допоможе нам у цьому видання mport, пише «Є!».

Ви не говорите про вас

Ви начебто вже й зустрічаєтеся довгий час, але при цьому дівчина так і не позиціонує тебе, як свого хлопця. Ваші стосунки ніяк не стають офіційними. Ймовірно, їй це і не потрібно.

Ви не відчуваєте піклування

Ти захворів, а у відповідь отримав лише формальне побажання про якнайшвидше одужання. Вона про тебе не дбає, не пропонує провідати, привезти ліки або ласощів.

Послуга

Дівчина зустрічається з тобою так, ніби робить послугу. Вона не проявляє ініціативу, майже не цілує, взагалі уникає інтимних відносин. Все, що робить твоя дівчина, вона робить, як ніби це послугу. Може навіть чекає за це подяки.

Флірт з іншими

Дівчина без проблем фліртує з іншими хлопцями у твоїй присутності. Вона також легко розповідає тобі про нового привабливого працівника на роботі або фантазує про те, якого голлівудського актора вона б хотіла звабити.

Відсутність “ми“

В розмові з друзями або з тобою, вона ніколи не використовує слово “ми“. Коли вона розповідає подрузі про фільм, який ви дивилися разом, вона каже: “Я бачила...“.

Також читайте: Гороскоп підкаблучників: хто з чоловіків готовий потурати всім жіночим примхам

Читайте також:Гороскоп підкаблучників: хто з чоловіків готовий потурати всім жіночим примхам