Спорт
27 липня 2020
Українець потрапив до списку 50-ти найкращих боксерських талантів світу
Своєрідний рейтинг, до якого увійшли боксери не старші 25-ти років склала редакція американського телеканалу ESPN.
news-image

Українець увійшов до списку 50-ти найкращих боксерських талантів світу. 24-річний Федір Черкашин виступає у середній вазі.

Своєрідний рейтинг, до якого увійшли боксери не старші 25-ти років склала редакція американського телеканалу ESPN, повідомляє Klitschko-brothers.com

Як зазначається, харків’янин Черкашин посів 38-е місце. Перше – у чинного чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі, майбутнього суперника українця Василя Ломаченка американця Теофімо Лопеса. Далі розташуйся ще три представники США – Девід Бенавідес, Шакур Стівенсон та Девін Гейні.

Нинішнього року Черкашин провів один бій, вигравши достроково у британця гамбійського походження Патріка Менді. Боксер переніс операцію на правій руці і його повернення очікується у жовтні-листопаді.

Загалом український боксер здобув на професіональному рингу 16 перемог у 16-ти боях (11 – дострокових).

Хоч Черкашин і отримав польське громадянство, але виходить на ринг і під українським прапором.

Нагадаємо, український геймерський стартап залучив понад 11 млн доларів інвестицій. Нині в компанії працюють 36 осіб з усього світу, головний офіс Mobalytics розташований в Лос-Анджелесі.

Як ми повідомляли, в УАФ анонсували відкриття стадіонів для вболівальників. Є всі шанси, щоб в цьому або наступному турі ми могли відкрити для вболівальників 25% від місткості стадіону.

До речі, дві українки потрапили до ТОП-10 кращих футболісток світу. Українки Ольга Овдійчук та Дар’я Апанащенко потрапили до першої десятки рейтингу кращих футболісток світу за версією ресурсу Futebol Feminino Alternativo.