Події
29 липня 2020
Протест Мостобуду під Апеляційним судом. Пряма трансляція
Кореспондент інфопростору «Є!» перебуває на місці подій і проводить пряму трансляцію.
news-image

Сьогодні відбувається акція протесту Мостобуду під Апеляційним судом.

Кореспондент інфопростору «Є!» перебуває на місці подій і проводить пряму трансляцію.

Присутній депутат Київради Мірошниченко. 

За його словами, групи кримінальних авторитетів залякують "Благоустрій".  Громадські активісти вже пікетували  і Благоустрій і Поліцію. Досі не вдалось зібрати до купи одних і других за адресою незаконного видобутку піску. В такому повзучому саботажі не останню роль відіграє міський голова Києва, впевнений депутат.

Мостобуд заборгував місту 100 млн грн. але й надалі продовжується використовувати земельну ділянку і нічого не сплачуює місту. Мостобуд не має жодного шансу виграти суд і отримати позитивне рішення тому й затягує процес, який може тривати довго. В наших суддів завжди є виправдання і дата наступного засідання невідома", - наголосив депутат.

Мірошниченко буде намагатися добиватись вирішення даного питання на користь міста.

Також бачимо активістів, які прийшли по справі суду по фірмі "Тедіс", який також  відбуваються в Київському апеляційному суді. 

"Тедіс" - це цигарковий монополіст. Це структура, проти яких тяжко боротися навіть політичним партіям. Антимонопольний комітет оштрафував фірму на велику суму грошей, які фірма не збирається платити. Проблема в тому , що дана фірма узурпувала ринок і втановлює захмарні ціни. Тому активісти сьогодні слідкуватимуть за перебігом суду. 

Нагадаємо, сьогодні об 11 годині мало розпочатись судове засідання по справі незаконного видобутку піску фірмою "Мостобуд", але з причини погіршення  стану здоров'я судді засідання перенесли.

Процес затягують, так як в "Мостобуду" немає жодних шансів виграти цей суд", - впевнений Мірошниченко.

Нагадаємо, раніше відбувалось блокування незаконного видобутку піску в Києві. Пряма трансляція.

Також повідомляли про акцію проти незаконного видобутку піску. Пряма трансляція.

Активісти, що виступають проти незаконного видобутку піску наголошують, що такими діями руйнується русло Дніпра і наноситься матеріальна та природна шкода Києву. Вони просять депутатів звернути увагу на те, як піщані нелегали в центрі Києва незаконно вкористовують майно столиці, так як суми незаплачених податків захмарні.

Читайте також:Ні – роззброєнню армії. Пряма трансляція.